test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі діти збирали врожай з «Міського городу» (фото)

Настала пора збору першого врожаю з “Міського городу” в парку ім. Федора Мершавцева. І дітлахи, які так дбайливо весною його засаджували разом з пані Світланою, тепер пожинають плоди своєї праці.

Про це повідомляє Громадська ініціатива мешканців Кривбасу.

– А в нас є що збирати: це і духмяна зелень, і огірочки-кабачечки, і цибулька-редисочка… а ще достигають томати, перчики, морква та гарбузи. А який в нас фруктовий садочок…мммммм.

Тож справжніх господарів та господиньок вітав ресторан “Park Willow” на майстер-класі, де за допомогою пані Діни зібраний врожай перетворився на смачні сезонні заготовки. А щоб втамувати спрагу після приємного клопоту, наші маленькі друзі натворили собі справжній огірковий лимонад.

Бачити радість в очах дітей та їх батьків – справжня нагорода для нас! Безмежно вдячні нашим воїнам, що маємо можливість підтримувати прийдешнє покоління в часи війни та працювати на благо нашої країни! – написали громадські активісти у дописі в соцмережі.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
дЕрмак оманский
9 годин тому

Народні депутати пропонують підняти зарплати своїм слугам помічникам з 88,4 до 132,6 тисячі гривень. Так “слуги народу” вирішили попіклуватися про своїх слуг. Мабуть, це робиться, щоб їм не було фінансово дуже важко після того, як “слугу” під контролем ОП підтримують ініціативу Гетманцева по підняттю податків та акцизів.

Законопроект внесла “слуга народу”, голова Комітету з питань соцполітики Третьякова, яка відома своїми заявами про те, що у українців неякісні діти.

Слуги, яких обрав собі нарід. “Мудрий” український нарід!

,,ваван нелохович...
8 годин тому

​​#справа_громадян Сухі цифри про комплекс РЕБ “Ай-Петрі”. Щодня кожен з працюючих комплексів душить по 4-5 “Ланцетів”. Збиває їм напрямок і примушує падати недолітаючи до цілі.

Щодня 4-5 одиниць техніки вкртістю в мільйони доларів. Щодня – десятки врятованих життів українських воїнів. І це тільки “Ланцети”. А ще “Орлани”, “Зали”, “Суперками” та інша російська електронна гидота. Тут життя врятованих життів піде на сотні.

А звідки взявся комплекс РЕБ “Ай-Петрі”? А його розробили українські фахівці, врахувавши всі нюанси сучасної війни. Розробили, бо розробку комплексу профвнансував Фонд Петра Порошенко. Результат – дивися вище.

Ми маємо допомагати защищати Україну. Це наша з вами спільна справа. РЕС ПУБЛІКА.

💳 ПриватБанк – 5169 3305 2068 6400

💳 Монобанк (та інші) – 5375 4115 0177 8331