test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі діти зламали фонтан

Інцидент стався в Інгулецькому районі біля будівлі виконкому, де розміщено фонтан. Камери спостереження зафіксували, а очевидці стверджують, що у фонтані гралися діти, які й зламали дороговартісне обладнання.

Наразі водограй не працює.

Про цей факт є допис на офіційній сторінці виконкому Інгулецької районної у місті ради.

«Шановні інгульчани!

Ні в кого не викликає сумнівів, що кожен з нас має бажання жити у комфорті. Відпочивати у тіні затишних скверів, прогулюватись охайним парком, привести своїх дітей на дитячий чи спортивний майданчик, насолоджуватись приємними розмовами під монотонний шепіт фонтанів. Тим більше зараз, в такий складний для нас час, мати змогу хоч на мить поринути у відносний спокій. Чи не так?

Тому виникають питання: чому не зберігаємо те, що милує наше око?

Чому дозволяємо нівечити дитячі і спортивні майданчики, лавки в скверах і парках, клумби й газони?

Чим потрібно керуватися, щоб з настанням темного часу доби викопати кущі чи квіти на клумбах, що висаджені в тих самих парках, скверах і на площах?

І як можна з байдужістю спостерігати за своїм чадом, яке під час купання у фонтані (що не дозволено робити), ламає таке дороговартісне на сьогодні обладнання, кидає різний бруд у чашу фонтану, тим самим перешкоджає нормальному його функціонуванню? До речі, саме через фактори, зазначені вище, фонтан біля виконкому на невизначений час працювати не буде.

Через байдужість і безвідповідальність осіб, які нівечать, руйнують, знищують все, що важкою працею створено мешканцями району, через негідні вчинки дітей та мовчазного дозволу їх батьків, маємо такі негативні наслідки.

Тож давайте робити добрі і корисні справи та зберігати все те, що нас оточує!».

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі