asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі для діток проведуть безкоштовний майстер-клас з розпису писанок

Трохи більше тижня залишилось до величного релігійного свята – Великдень, символами котрого є Пасха та Писанка. З давніх-давен писанка слугувала оберегом. Тож до її розпису ставилися дуже уважно – продумували візерунок до найменших деталей.

Взагалі мистецтво писанкарства в Україні має давні коріння. Це – справжня українська магія. Познайомитися з тонкощами розпису писанок можна на тематичному майстер-класі.

«Друзі! Другий рік поспіль до Великодніх свят ми з вами прикрашаємо центральний вхід у парк Щастя. В цьому році ми прикрасимо наш парк 500 Писанками Перемоги – символами оберегу та нашої незламності, які прикрашені орнаментом і малюнками, що відповідають українським традиціям. Біля шахової альтанки різнобарв’ям писанок «розквітнуть» Великодні дерева. А діти будуть мати можливість прийняти участь у майстер-класі по оформленню писанок, які вони заберуть з собою додому.

Приходьте у неділю до шахової альтанки: 9 квітня о 12:00», – повідомила про цікавий захід криворізька громадська діячка Світлана Хватова.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі