Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі до початку навчального року ГМ «Проліска» «гоїть шрами» на пошкодженій будівлі закладу освіти (фото)

Незважаючи на руйнівні наслідки обстрілу Кривого Рогу 28 серпня, який завдав пошкоджень багатоповерхівкам, адміністративним будівлям і закладам освіти, життя в місті триває.

Обстріл залишив глибокі шрами на будівлях одного з навчальних закладів, зокрема на гуртожитку та навчальному корпусі. Ці приміщення вже постраждали раніше, у червні, коли місто зазнало ракетної атаки. Після того обстрілу заклад освіти вже отримав допомогу у вигляді наборів для екстреного ремонту, що дозволило провести часткові відновлювальні роботи.

Команда гуманітарної місії «Проліска – Кривий Ріг» продовжує свою роботу, спрямовану на підтримку і відновлення постраждалих освітніх об’єктів, забезпечує подальшу допомогу та підтримку для відновлення функціонування навчальних закладів і повернення до нормального життя, яке знову стало під загрозою через недавні атаки.

Наразі команда гуманітарного центру «Проліска – Кривий Ріг» знову передала будівельні матеріали, необхідні для швидкого ремонту приміщень коледжу. Ця допомога є важливим кроком на шляху до повернення нормального життя в місті та забезпечення безперервного навчання для студентів.

Разом з UNHCR Ukraine – Aгентство ООН у справах біженців в Україні волонтери роблять усе можливе, щоб подолати наслідки ворожих атак на цивільну інфраструктуру міста, з метою відновити все, що було зруйноване війною, і забезпечити необхідну підтримку всім, хто цього потребує.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі