test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі двоє підопічних наркодиспансеру побилися через лікаря

Подія сталася 6 червня о 10:30 на території КП «Криворізька багатопрофільна лікарня з надання психіатричної допомоги «ДОР». Зазвичай у цей час там збираються громадяни й громадянки, які є учасниками замісної підтримувальної терапії з обов`язковим щоденним прийомом препарату.

У якийсь момент фігурант справи побачив, як один пацієнт спілкується з лікарем, і йому здалося, що наркозалежний образив медика. Чоловік кинувся заступатися за людину в білому халаті, лаючись на кривдника.

Останній, в свою чергу, не забарився з відповіддю – і собі облаяв захисника. Тоді обвинувачений схопив із землі камінь та жбурнув у візаві. Той відхилився, але на нього вже чекав уламок цеглини.

Цього разу кусок цементу потрапив прямісінько в обличчя пацієнта. Ураховуючи той нюанс, що категорія учасників конфлікту – це люди з невиліковними хворобами, то довелося звертатися до лікарів і викликати поліцію.

Цю справу розглядав 26 червня Тернівський районий суд і покарав громадянина за ст.125 ч.1 КК України у виді накладення штрафу в розмірі 850  гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
,,ваван нелохович...
1 день тому

Олексій Абрестович:
– Мой роман с Украиной закончен.

Арестович в Європі похвалився, що не йде на фронт, бо його негайно здадуть українці, ще й гроші за це злуплять з ворога, – щоб Арестовича поцілили не менш як ракетою: “Я бы с удовольствием повоевал за свою родину, но мне не дают просто. Вы понимаете, существует такая штука, как продажа координат. Куда бы я не призвался и не приехал, мои координаты продадут на следующий день россиянам. Туда прилетит “Искандер” какой-нибудь”.

А хороший рівень самозакоханості: одна балістична ракета “Искандер-М” може коштувати 3 млн доларів.
Тобто, з дешевшими пропозиціями на кшталт котрої гранати за 130 євро, кулі за 7 грн чи звичайного кухонного ножа і прямо в Європі можна не підходити – Арестович вб’є чистим презирством до такої вбогої пропозиції.

Мій некумір і кумір мільйонів українців Арєстовіч бідкається, що він “найбільш оббріхана особистість в Україні” (с)
Так от хто збагатився в 82 рази, наживався на війні, вбив свого брата, здав Крим і підняв ціну
на цибулю!
І пообіцяв не повертатись – “я занадто ох..єнен для вас невдахи”.
Непоправна втрата в позітівних рядах.

​ разбор того феерического бреда, который нес Арестович.
От горизонтального переноса генов при рукопожатии до чтения истории Пунических войн с закрытыми глазами.

Арестович — это помесь Хлестакова с Голохвастовым. Он любит блистать и свистеть,Он, как Жириновский, свистит не задумываясь.
Я тут омаров на яхте ем, а вы должны меня очень сильно попросить, тогда, может быть, если вы предоставите мне подходящие условия, я к вам приеду и осчастливлю всех.
— Нет, на войну мне нельзя. Меня же там убьют. Свои же сдадут мое местоположение и русские сразу направят «Искандер» на меня.
– Эпоху Просвещения знаешь? Я просветил
– Тихий океан знаешь? Я успокоил.
Все, как в фильме «Майкл» с Траволтой: кстати, браки тоже я придумал.