Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі експодружжя посварилося через 100 гривень

На момент події чоловік і дружина уже тривалий час не проживали разом та не вели спільного господарства. Проте між ними продовжувалися сварки за будь-якої нагоди.

Так, 2 серпня о 19:10 експодружжя випадково зустрілося в кафе у Тернівському районі. Жінка була з подругою та сиділа за столиком, коли до неї підійшов колишній коханий та попросив у неї грошей. Отримавши відмову, чоловік психанув і побіг додому.

Через деякий час повернувся й кинув на стіл перед дружиною купюру номіналом 100 гривень. Остання не зрозуміла благородного вчинку й демонстративно підійшла до столика чоловіка та повернула кошти і заявила, що нічого від нього не потребує.

Це вкрай розлютило «благодійника» і він різко встав та вдарив колишню рукою в обличчя, а потім став хапати за руки та плечі й відштовхувати від себе. На тілі потерпілою залишилися синці, тому вона й звернулася в поліцію.

За спричинення умисних легких тілесних ушкоджень 27 серпня 2024 року Тернівський районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у пред`явленому обвинуваченні у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.125 КК України, і призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 850 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі