Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі – епопея зі штрафами за побої

Відразу декілька судів міста ухвалюють вироки для громадян, які конфлікти завершують побоями.

Протягом липня казна держави попнилася штрафами за статтями 125 та 126 КК України – спричинення умисного легкого тілесного ушкодження та побої і мордування. У грошовому еквіваленті це 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, тобто 850 гривень.

Так, 26 липня Дзержинський районний суд Кривого Рогу розбирався у ситуації, коли один чоловік побив іншого. 11 липня близько 19:30 підсудний в ході словесного конфлікту з опонентом застосував фізичну силу. Спочатку рукою наніс удар в потилицю, потім у ліве вухо, а ногою вдарив по лівій нозі. Судмедексперт визнав отримані побої як такі, що спричинили біль, але не тілесні ушкодження.

Щодо особи підозрюваного, то офіційно він визнаний із синдромом алкогольної залежності і звертався за медичною допомогою з квітня 2003 року по липень 2017 року. Внаслідок регулярного вживання алкоголю у нього спостерігаються психічні поведінкові розлади.

Цей же суд виніс вирок й іншому громадянину, який також умисно побив незнайомця. 5 липня увечері обвинувачений знаходився на вулиці Юрія Камінського, де й зустрів свою жертву. Чоловіча словесна перепалка закінчилася тим, що зловмисник наніс один удар кулаком правої руки по лівій частині обличчя потерпілого.

Тепер за спричинення тілесних ушкоджень у вигляді 1 синця та 1 забійної рани на нижньому повіці лівого ока з розповсюдження на виличну ділянку, які за своїм характером відносяться до легких тілесних ушкоджень, обвинувачений розрахується матеріально і це при тому, що він офіційно не працевлаштований.

Ще одну справу про побиття розглядав суд Саксаганського району. Ця пригода сталася 11 липня по вулиці Спаська. Близько 19:20 поблизу дитячого майданчика чоловік вчинив сварку із жінкою. Остання відповідала йому сидячи за столом, а тому він скористався її положенням і запустив пляшку 0,5 літрів. Мішенню стало обличчя містянки, яке вкрилося синцями.

Суд, переконаний, що таке покарання у вигляді штрафу буде справедливим, необхідним і достатнім для виправлення чоловіка та запобігання вчиненню ним нових кримінальних правопорушень.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі