Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі головбух відповіла за несплату податків

До суду було скеровано справу відносного головної бухгалтерки товариства з обмеженою відповідальністю «СТІЛ ВОРК», яка надійшла від Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Державної податкової служби України про притягнення до адміністративної відповідальності.

Після перевірки стало зрозуміло, що посадовиця вчинила адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 163-2 Кодексу України – порушення термінів сплати податкового зобов`язання з податку на додану вартість. Вона як відповідальна особа несвоєчасно сплатила узгоджену суму грошового зобов`язання з податку на прибуток підприємства по терміну сплати, про що зазначено в акті  у квітні 2024 року.

Про це повідомляється у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Обвинувачена в судовому засіданні вину у вчиненні адміністративного правопорушення визнала, суду пояснила, що несвоєчасно сплачений податок стався в зв`язку з відсутністю коштів на рахунках підприємства. Просила суворо не карати.

18 липня  суддя Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу визнав громадянку винуватою та ухвалив  накласти на неї  адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 85 гривень 00 коп. Також підсудна повинна сплатити на користь держави в особі Державної судової адміністрації України судовий збір у розмірі 605  гривень 60 копійок.

За даними з відкритих джерел, ТОВ «СТІЛ ВОРК» займається виробництвом готових металевих виробів, а також обробленням металів та нанесенням покриття на метали, механічним обробленням металевих виробів, оптовою торгівлею металами та металевими рудами.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі