asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі горе-водій накоїв лиха та втік із автомийки (фото+відео)

17 травня на лінію 102 зателефонував заявник та повідомив, що на вулиці Героїв Маріуполя сталася дорожньо-транспортна пригода.

Як з’ясувалося, водій автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням, внаслідок чого скоїв наїзд на обладнання мийки самообслуговування. У момент заїзду він ледь не збив з ніг працівницю. Пошкодивши обладнання та загубивши бампер із номером від машини, зловмисник поїхав з місця пригоди.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Кривого Рогу.

Наступного дня під час патрулювання інспектор відділення розшуку та опрацювання матеріалів ДТП спільно з екіпажем патрульних на вулиці Латвійській, де й проживає винуватець пригоди, виявили автомобіль ВАЗ із характерними механічними ушкодженнями.

Чоловік зізнався, що саме він був за кермом транспортного засобу в момент аварії та пояснив, що побачивши наслідки ДТП, злякався, сів у своє авто та поїхав з місця пригоди.

На 26-річного водія інспектори склали протоколи за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів та ін.) та за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП. Тепер на горе-керманича чекає суд.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі