test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі громадянам пояснили про «підтягнуті» документи в Дії

Дія (скорочення від «Держава і я») — мобільний застосунок, вебпортал і бренд цифрової держави в Україні, розроблений Міністерством цифрової трансформації України. 

Застосунок дає змогу відображати  в смартфоні цифровий аналог  паспорта громадянина України, паспорта громадянина України для виїзду за кордон, водійського посвідчення та інших документів, а також передавати їхні копії при отриманні адміністративних, інших публічних послуг, зокрема банківських чи поштових.

Про це інформує сайт виконкому Криворізької міської ради.

До Центу «Віза» («Центр Дії») у Кривому Розі звертаються відвідувачі з питанням: «Чому в Дії не відображається паспорт?».

Відповідь на це запитання надають спеціалісти криворізького ресурсу: у застосунку Дія доступні лише біометричні документи, а паспорти-книжечки зразка 1994 року та закордонні паспорти старого зразка не відображаються в Дії.

Якщо громадяни є власниками ID-картки або біометричного закордонного паспорта, то потрібно авторизуватися в застосунку зручним для способом — через NFC або BankID.

Після авторизації ID-картка автоматично відобразиться в Дії за наявності всіх даних у реєстрі Державної міграційної служби.

Разом з тим, нагадуємо, що у місті Кривому Розі  кожний громадянин України  може  оформити паспорт у формі  ID-картки або паспорт громадянина України для виїзду за кордон у Центрі «Віза» («Центр Дії»).

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи