Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі ґвалтівник ще раз сів на лаву за побиття прокурора

Життя за гратами для криворіжця розпочалося 1998 року. За вироком судді Жовтневого районного суду за правопорушення у сфері своєї діяльності чоловік отримав покарання у виді 4 років тюрми. Проте за хорошу поведінку був умовно достроково звільнений із Павлоградської ВК.

Наступного разу втратив волю 2001 року за рішенням Тернівського районного суду. Цього разу за майнове правопорушення його ув’язнили на 8 років.

2011 року знову скоїв злочин – згвалтування та сексуальне насилля. Від суспільства його обмежили на 6 років. Але умовно достроково на волю вийшов раніше майже на 2 роки.

Проте криворіжець на шлях виправлення не став і знову потрапив у поле зору правоохоронців, був затриманий за грабіж із насильством, і в суд його привозили лише в дні розгляду його справи.

Таким чином він опинився в приміщенні Тернівського районного суду 1 квітня 2021 року, бо прокурор виступив із клопотанням про продовження строку дії запобіжного заходу у виді тримання під вартою відносно обвинуваченого строком на 60 днів. Суддя підтримав цю пропозицію й зачитав своє рішення підсудному. Затриманому наділи кайданки й повели на вихід.

У цей час у інший зал засідань ішов прокурор, тому візаві стикнулися на сходах. У підсудного миттєво виник умисел помститися і він ліктем вдарив чоловіка на службі в груди. Конвой навіть не встиг попередити про те, щоб пропустили їх, оскільки ув’язнений діяв дуже швидко й влучно.

Працівник прокуратури отримав легкі тілесні ушкодження, проте підозрюваний додав до свого списку ще одну статтю під номер 345 за  погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу.

13 листопада 2023 року Тернівський районий суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у пред`явленому обвинуваченні та призначити покарання у виді 3 років позбавлення волі.

Варто зазначити, що підсудний свою провину не визнав і надавати покази відмовився, а тому його винуватість було доведено показами й свідченнями потерпілого, очевидців, експертів, а також слідчим експериментом.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі