Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі «хакер» на ім’я друга оформлював кредити

У лютому 2024 року приятель звернувся до чоловіка з проханням почистити файли в його телефоні та звільнити пам’ять. Умілець залюбки погодився, але не лише за «дякую».

Коли оглядав уміст чужого смартфона, вирішив використати дані товариша для оформлення кредиту. Для цього застосував дані для входу в Дію і 1 березня 2024 року під чужим іменем уже зареєструвався у мобільному застосунку ТОВ Smartiway, де оформив на ім’я друга 700 гривень.

Витративши дармові гроші, він знову 5 квітня повторно здійснив таємне викрадення грошових коштів, і зробив це шляхом оформлення договору про надання споживчого кредиту у мобільному застосунку ТОВ CreditPlus на загальну суму 500 гривень.

Через декілька днів після цього «траншу» потерпілий зрозумів схему та задум знайомого й звернувся в поліцію. У ході досудового слідства підозрюваний пішов на угоду з прокурором.

За кримінальне правопорушення ч. 4 ст. 185 КК України Дзержинський районний суд м. Кривого Рогу призначив громадянину покарання у виді 5 років позбавлення волі, але з іспитовим терміном на 1 рік.

Прикметно, але завданий майновий збиток на загальну суму 1 200 гривень винуватець повністю відшкодував. Тому цивільний позов потерпілий не заявляв.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі