asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі хлопець сходив на футбол, викурив цигарку і сів у тюрму за вбивство

Удень 20 серпня криворіжець пішов на футбольний матч, де серед вболівальників знайшов собі приятеля. Чоловіки познайомилися, а в ході спілкування останній зізнався, що не має постійного місця проживання.

Тоді місцевий житель запропонував йому прихисток у квартирі свого знайомого, куди вони після футболу й поїхали. З собою привезли алкоголь, який стали розпивати.

Сиділи чоловіки не за столом, а на підлозі у спальній кімнаті, тут же й різали закуску. В якийсь момент ініціатор застілля став вимагати від нового знайомого гроші за проживання й назначив суму 1 500 гривень. Гість заперечив можливість оплати – так зав’язалася сварка, яка переросла в бійку.

У цей момент фігурант справи тримав у руках ножа, яким різав огірок. Розмахуючи руками, він умисно наніс поранення новому знайомому в шию. Поки потерпілий перебував у шоковому стані від болю, кривдник пішов у ванну змивати кров.

Поранений за цей час самостійно вийшов із квартири на сходовий майданчик, де впав і став хрипіти, а потім помер. Коли до нього підійшов зловмисник, то заперше в його руку поклав злощасного ножа, а потім подзвонив у квартиру сусіда.

Чоловік викликав поліцію та швидку допомогу, а вбивця попросив у нього цигарку. Курив до затримання.

26 жовтня 2023 року Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, та призначив йому покарання у виді 8 років позбавлення волі.

Також підсудний повинен сплатити в дохід держави процесуальні витрати на проведення експертизи в сумі 2 390 гривень.

У ході судових засідань обвинувачений щиро каявся у скоєному, шкодував про свій вчинок і пояснював злочин лише тим, що був у стані сп’яніння. Вирок може бути оскаржений до протягом 30 днів з дня його проголошення.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі