Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі інтернет-знайомий обікрав довірливу обраницю

Тернівський районний суд міста Кривого Рогу ухвалив вирок у справі про розбійний напад та грабіж. Громадянину суд визначив покарання у виді 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє прессекретар суду Любов Ковалевська.

У результаті розгляду справи виявилося, що під час перебування у квартирі потерпілої, засуджений напав на неї з ножем, погрожуючи вбити її та її дитину. Перелякана жінка накрилась ковдрою, щоб уберегти себе, тим часом нападник обшукував квартиру. Коли злодій пішов, жінка виявила, що він викрав її золоті прикраси, телефони з планшетом та сумку з грошима і паспортом.

За словами потерпілої, вона познайомилася з обвинуваченим на сайті знайомств в інтернеті. Вони спілкувались та переписувалися, але вона ніколи не розкривала йому свою адресу. Проте в той фатальний день він зателефонував їй та повідомив, що знаходиться біля її будинку. Після короткої зустрічі на вулиці вона запросила його до себе додому.

Також було доведено, що засуджений скоїв ще один напад на іншу жінку. Подія трапилась на 5-му мікрорайоні Зарічний. Близько 21:00 він накинувся на неї, але вона почала силою протистояти. У відповідь нападник завдав їй декілька ударів у обличчя, зірвав з неї прикраси, порвав одяг та вкрав сумку з телефоном, гаманцем і банківськими картками.

На судовому засіданні обвинувачений заперечував свою вину щодо цих злочинів. Однак, після ретельного розгляду всіх обставин справи та доказів, суд прийшов до висновку про його винуватість та ухвалив вирок.

При визначенні покарання суд врахував той факт, що обвинувачений має рецидив злочинів. Враховуючи серйозність вчинених злочинів, які відповідають категорії тяжких злочинів згідно з Кримінальним кодексом України, а також враховуючи важливі обставини, що обтяжують його відповідальність згідно зі статтею 67 КК України, та відсутності пом’якшуючих обставин, суд вважав належним призначити обвинуваченому покарання у вигляді 10 років позбавлення волі та конфіскацію майна за всіма вчиненими злочинами згідно зі частиною 1 статтею 70 КК України.

Проте варто відзначити, що вирок не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному суді.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі