Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі клієнтка спортивного клубу «помстилася» працівниці

Незаміжня й безробітна дівчина могла собі дозволити вільний час приділяти красі тіла, а тому стала клієнткою фітнес-клубу WOWfitness,  розташованому по вулиці Віталія Матусевича. Саме там 17 лютого близько 13:00 у неї стався конфлікт із адміністраторкою храму тілесної краси.

Непорозуміння швидко переросло в словесну образу і, як зазначається в матеріалах справи, саме клієнтка почала обзивати працівницю нецензурною лексикою. Висловивши своє невдоволення, остання вийшла на вулицю.

Але за декілька хвилин повернулася з ключами від роздягальні. Тримаючи металевий виріб у правій руці, вона жбурнула його в бік адміністраторки. Ключі попали прямісінько в обличчя жертви. Синці й садна було визнано легкими тілесними ушкодженнями, що дало підстави звернутися в поліцію та суд.

2 квітня 2024 року Дзержинський районний суд м. Кривого Рогу криворіжку було визнано винною у скоєнні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст. 125 КК України, та призначено покарання у вигляді штрафу у розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян – в сумі 850 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі