Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі коханий «лайтово» обікрав обраницю

Чоловік та жінка проживали у громадянському шлюбі протягом вересня 2022 року. Незважаючи на те, що стосунки офіційно були не оформленні, між парою вирували пристрасті та довіра.

Дівчина навіть поділилася з коханим своїм паролем до iPhone 13 Pro та дозволяла йому користуватися мобільним телефоном. Користуючись довірою, чоловік вирішив, що має право й на її банківські рахунки.

Так, 19 вересня він зайшов у її нотатки на гаджеті, де зберігалися логін і пароль для входу в застосунок ПриватБанку. Зловмисник вирішив перерахувати з її рахунку на свій гроші, таким чином отримавши 6 030 гривень на власний рахунок.

Не отримавши належної реакції від обраниці, зловмисник продовжив збагачення за її рахунок. Наступного дня він знову переказав на свій рахунок 12 060 гривень, потім ще раз таку ж суму. 21, 22 та 23 вересня він повторив транзакцію з переказу на заявлену суму, а 24 вересня зранку переказав собі ще 10 050 гривень.

Прикметно, але кримінальне провадження у цій справі було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань лише у січні 2023 року. Обвинувачений у всьому зізнався та щиро розкаявся.

Потерпіла не отримала від нього компенсації втрачених коштів, але цивільний позов не заявляла.

Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу у вересні 2024 року визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 КК України, та призначив йому узгоджене сторонами покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років, але з іспитовим строком на 1 рік.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі