asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі комунальні служби та спецтехніка працювали в посиленому режим

Ще з неділі у Кривому Розі комунальні служби та спецтехніка працювали в посиленому режимі у зв’язку з погіршенням погодних умов. Для очищення доріг було залучено більше 30 одиниць техніки.

Про це повідомив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

“Вся техніка заздалегідь була забезпечена посипковим матеріалом. Найскладніший період був, фактично, з 12 години ночі до 5 ранку, коли інтенсивність опадів була значною. Всі комунальні служби відпрацювали. Весь громадський транспорт запрацював зранку у звичному режимі. Я дякую всім комунальникам, але це було ще тренування – проблеми не були масштабними.
 
Це першій снігопад, але далеко не останній. Нагадую всім управляючим організаціям та ОСББ, що прибудинкова територія – це ваша зона відповідальності. У той же час, звертаю увагу всіх підприємців, що прибирання в радіусі 15 метрів від об’єктів вашого бізнесу – це ваша зона відповідальності. Також скажу, що снігопад – це не лише радість для наших дітлахів, а й обмежена видимість на дорогах. Тому нагадую і водіям, і пішоходам – дотримуйтесь крайньої обережності”, – попередив Олександр Вілкул.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі