Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі люмпени посварилися та побилися через пластикову пляшку

29 квітня о 13:00 на смітнику біля житлових будинків у Тернівському районі стався конфлікт. Одна жінка побачила викинуту пляшку з-під пива та стала її виймати зі звалища, але в цей час за її діями пильно спостерігав чоловік, який раніше запримітив залишки.

На дні пляшки було пиво – на декілька ковтків, що цілком влаштовувало безхатченка. Він мав намір допити спиртне, проте суперниця виявилася проворнішою.

Така поведінка жінки вкрай обурила чоловіка, а тому він підбіг і вдарив її по голові. Від неочікуваного болю потерпіла зігнулася, але зловмисник продовжив її бити, поки та не впала на землю. Далі схопив за ноги та почав тягнути, а потім ще декілька разів ударив ногою в живіт.

Травмована містянка звернулася в поліцію та пройшла медичне лікування, а от на обвинуваченого було відкрито кримінальну справу.

27 вересня 2024 року Тернівський районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.126КК України, та призначив йому узгоджене сторонами покарання  – штраф у розмірі 850 гривень на користь держави.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи