test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі майстер виробництва за «кіндер сюрприз» отримав судимість

Коли зранку 9 березня 2024 року у криворіжця, на підставі ухвали слідчого судді, проводився обшук службовцями СВ ВП №5 Криворізького РУП ГУНП в Дніпропетровській області, то на балконі була помічена металева коробочка.

У ній знаходилась пластикова упаковка жовтого кольору від «кіндер сюрприза». Усередині залізної упаковки розміщувалася подрібнена речовина рослинного походження зеленого кольору з характерним запахом коноплі, а в пластиковому контейнері – полімерний пакет з бутоном зеленого кольору, який за візуальними ознаками був схожий на суцвіття рослини роду «конопля» та також мав характерний запах.

Вилучені речовини передали на експертизу, а власник житла пояснив, що усе це випадково знайшов на вулиці й зберігав удома без мети збуту.

Згідно висновку, надана на експертизу речовина рослинного походження, зеленого кольору масою 5,905 г. є канабісом, який віднесений до особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено. Маса канабісу в перерахунку на суху речовину становила 5,302 г.

Друга речовина також визнана особливо небезпечним наркотичним засобом зеленого кольору і масою 1,283 г, що в перерахунку на суху речовину становить 1,166 г.

Умисні дії наркозалежного чоловіка, який з 2019 року офіційно звертався до лікар-нарколога з приводу вживання психостимуляторів зі шкідливими наслідками, кваліфіковано як кримінальний проступок, передбачений ч.1 ст.309 КК України, за ознаками незаконного придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту.

Також стало відомо, що він офіційно працює на посаді майстра виробничої механічної дільниці №1 в ТОВ «Кривбасбудперспектива», має на утриманні малолітню доньку, раніше не судимий.

Рішенням Тернівського районного суду міста Кривого Рогу громадянин отримав покарання у виді штрафу у розмірі 17 000  гривень 00 коп. та стягнути на користь держави процесуальні витрати в загальній сумі 4 543 грн. 68 коп. за проведення судових експертиз.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи