asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі маленький хлопчик спровокував ДТП

Дорожньо-транспортна пригода на проїжджій частині у мікрорайоні Сонячний сталася 16 липня о 13:55. На щастя, обійшлося без жертв і пошкоджень, а також удалося встановити причину ледь не аварії.

Як з’ясували слідчі Відділення поліції №4 Криворізького РУП ГУНП в Дніпропетровській області, автопригода сталася через те, що малолітній хлопчик вискочив на проїзну частину та перебігав її в невстановленому для переходу місці за об`єктом обмежуючого оглядовість, а саме з дальньої частини маршрутного автобусу.

Звичайно, винною у цьому проступку дитини є мати, на яку й склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 184 Кодексу України – ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей.

1 серпня справу розглядали у Саксаганському районному суді, в ході якого громадянка вину у вчиненому правопорушенні визнала, обставин, зазначених у протоколі, не заперечувала, просила суворо не карати. Запевняла суд, що із сином провела виховну роботу й вони обоє зробили висновки.

Суддя у вигляді покарання постановив накласти на підсудну  адміністративне стягнення у виді попередження і стягнути на користь держави в особі Державної судової адміністрації України судовий збір у розмірі 536 гривень 80 копійок.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі