asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі малий хуліган ледь не спалив паркан фірми

Пожежа в районі паркану приватної фірми по Дніпровському шосе сталася 17 липня близько 13:00. На місце прибула пожежна служба, а також і поліція. У ході з’ясування всіх обставин справи стало зрозуміло, що пожежа – це умисний підпал, який вчинив малолітній криворожанин.

Кримінального умислу в учинку малого палія визначено не було, проте його дії кваліфікували як хуліганство. За законом нести відповідальність повинен представник дитини, а в цьому випадку – мати, яка порушила ст. 150 Сімейного кодексу України.

10 серпня 2023 року суддя Довгинцівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області Ніколенко Д.М. розглядала адміністративний матеріал, що надійшов з Відділення поліції №1 КРУП Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області про притягнення до адміністративної відповідальності криворожанки.

Сама обвинувачувана на засідання не з’явилася, але це не завадило визнати її винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 184 ч. 1 КУпАП. Що стосується покарання, то суддя вирішила, що це буде попередження.

Разом із цим громадянка повинна сплатити до спеціального фонду Державного бюджету України судовий збір у розмірі 536 грн 80 коп.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі