asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі матір 3-х дітей затримали з наркотиками

Жінка, маючи на утримані трьох дітей, ніде не працювала, тому мала час для походеньок містом у своїх справах.

Жінка вдень 7 листопада минулого року, перебуваючи на бульварі Європейський, побачила на землі якийсь пакунок і вирішила прикарманити знахідку.

Пізніше вона пояснить правоохоронцям, що навіть не розгортала і не бачила, що всередині пакета. Проте під час огляду її речей вона все ж виклала речовину з кишені.

Експертиза встановила, що в пакуванні знаходилась речовина зеленого кольору рослинного походження масою 16,660 г,  є канабісом, який віднесений до особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено.

У ході судового засідання жінка повністю визнала себе винною та щиро покаялась в скоєному, просила строго не наказувати, оскільки має на утриманні трьох дітей.

22 січня 2024 р. Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу визнав горе-матір винною у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.309 КК України, та призначив їй покарання у виді штрафу у розмірі 17 000 гривень.

До цієї суми додалися ще витрати на проведення судової експертизи наркотичних засобів, психотропних речовин – 1 434 гривень.

Речові докази – один поліетиленовий пакет, в якому знаходиться речовина рослинного походження, суд розпорядився знищити.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі