test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі мати двох дітей побила неповнолітню

Подія сталася 9 квітня близько 21:00 у досить популярному на мікрорайоні місці – поблизу магазину «Аврора». У цей час там перебувала жінка з дітьми та чоловіком, а на лавочці відпочивала компанія підлітків.

Останні вели себе гучно, розмовляли, кричали та сміялися. Матері здалося, що то все на  адресу її родини, а тому вступила в суперечку з неповнолітніми. В ході претензій вона схопила одну дівчину за волосся в області потилиці й потягнула.

Дитина впала на землю, тримала рівновагу на одній нозі, а доросла жінка стала бити її ногами по внутрішній стороні стегон.

Звичайно, потерпіла з батьками звернулася в медзаклад, де їй діагностували  тілесні ушкодження у вигляді синців обох нижніх кінцівок та ділянку облисіння голови. Це травми відносяться до легких ушкоджень.

18 червня 2024 року Тернівський районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянку винуватою у скоєнні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст. 125 КК України, та призначив покарання у виді громадських робіт на строк 100 годин.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи