asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі мати місяць не цікавилася донькою

17 лютого близько 21:00 неповнолітня школярка повернулася додому від подруги, але зіткнулася із зачиненими вхідними дверима. Дівчинка знала, що її мати повинна бути вдома, проте ні на стукіт, ні на дзвінки жінка не відповідала.

Самотня дитина злякалася й звернулася в поліцію. Коли до роботи взялися правоохоронці, то встановити місце знаходження жінки їм також не вдалося. До того ж дівчинка розповіла, що мати нею практично не цікавиться, вона й раніше могла не пускати її додому та регулярно створювала неможливі для нормального проживання умови.

Тому рішенням спеціальних служб дитину було доставлено до 4-ї міської лікарні згідно акту про покинуту дитину. 21 лютого виконком Інгулецької районної ради вирішив відібрати від громадянки неповнолітню дитину та влаштувати у комунальний заклад.

Прикметно, але жінка не цікавилася донькою аж до 14 березня, що є безвідповідальним ставленням та порушенням ст. 150 СК України, Закону України «Про охорону дитинства».

У зв`язку з викладеним, горе-матір було  притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 184 КУпАП.

18 квітня 2024 року суддя Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу наклав на підсудну адміністративне стягнення у виді штрафу розміром 850 гривень, а також зобов’язав сплатити судовий збір – 605 гривень 60 копійок.

За законом, ця постанова може бути оскаржена протягом 10-ти днів з дня її винесення до Дніпровського апеляційного суду через Інгулецький районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі