test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі мати знущалася над сином і облила окропом

Із матеріалів справи відомо, що мешканка Кривого Рогу народила двох дітей, проте через своє асоціальне життя наразі позбавлена права про їх піклування. Жінка систематично «виховувала» дітей кулаками, морально принижувала та спричиняла травми.

Так, 16 березня увечері вона стала сварити свого сина не добираючи слів. Далі почала його штовхати, давати ляпаси, бити по тулубу, руках і ногах. Наступного дня вона знову повторила свої методи – словесно ображала, принижувала його честь і гідність, погрожувала фізичною розправою, а потім стала хапати за волосся, бити по голові. У таких умовах дитина постійно перебувала в стані психологічних та фізичних страждань.

19 березня об 11:30 жінка знову зганяла зло на синові. Облаяла, принизила, пригрозила, а потім зробила жахливе: схопила з плити ківш із окропом і вилила на дитину. Кип’ячена вода обшпарила голову, обличчя, шию.

За висновками лікарів, неповнолітній отримав тілесні ушкодження у вигляді термічних опіків 1-2 ступеня шиї, обличчя, 6% поверхні тіла, які за своїм характером відносяться до легких тілесних ушкоджень.

27 червня Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу визнав горе-матері винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 126-1 КК України, і призначив їй покарання у виді 240 годин громадських робіт.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі