asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі музрукиня дитсадочка відлупцювала власну матір

Сімейна сварка закінчилася рукоприкладством у родині двох жінок 11 листопада минулого року. Як потім стало відомо із матеріалів справи, донька побила матір.

Підозрюваною виявилася працівниця дитячого садка, яка в робочі години вчить малят музичному мистецтву. У вільний час жінка сперечається з матір’ю, бо спільно з нею має місце проживання та побут.

Потерпіла звернулася в поліцію та до медиків і розповіла подробиці: донька хапала за волосся та била по голові.

Проте уже в ході судового засідання підозрювана уточнила, що бійка було обопільна, але вона не заявляла про неї, хоча теж мала тілесні ушкодження від материних кулаків.

11 січня 2024 року м. Кривий Ріг суддя Жовтневого районного суду м. Кривого Рогу, розглянувши матеріали справи про адміністративне правопорушення, що надійшли з Криворізького районного управління поліції ГУ НП в Дніпропетровській області, постановив закрити провадження у справі відносно громадянки.

Таким чином служитель Феміди  звільнив її від адміністративної відповідальності за ознаками ч.1 ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення на підставі ст.22 цього Кодексу, обмежившись усним зауваженням.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі