Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі на автовокзалі чоловік потоваришував із жінкою, щоб пограбувати

14 березня близько 16:00 у приміщенні автовокзалу чоловік запримітив самотню жінку, з якою вирішив познайомитися. На перший погляд доброзичливе спілкування переросло в кримінальний сюжет.

Жінка довірилася новому знайомому й попросила приглянути за речами, а сама відлучилася до вбиральні. Коли ж повернулася, то помітила зникнення мобільного телефону та павербанку, а також грошей. Загальна сума збитку склала більше 5 000 гривень.

Прикметно, але цінні речі злодій поцупив, а сумку, в якій вони знаходилися, залишив на лавці.

Після звернення в поліцію зловмисника затримали й оголосили обвинувачення у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України, а саме: таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене в умовах воєнного стану.

На стадії досудового розслідування ухвалою слідчого судді від 15 березня  затриманому  був обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів до 12 травня.

24 квітня 2024 року Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу призначив підсудному узгоджену сторонами міру покарання у виді 5 років позбавлення волі, але з випробуванням на 1 рік.

Засудженого було звільнено з-під варти в залі суду, а початок іспитового строку стартував з моменту проголошення вироку, тобто з 24 квітня 2024 року.

Суд розпорядився на підставі ч.5 ст.72 КК України зарахувати громадянину в строк відбування покарання у виді позбавлення волі, строк перебування під вартою з 14 березня 2024 року по 24 квітня 2024 року включно, з розрахунку один день попереднього ув`язнення за один день позбавлення волі.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі