Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі на кладовищі біля могили жінка викрала сумку

Поки родичі оплакували рідну людину, яка пішла у вічність, зловмисниця відслідковувала цінні речі, які залишалися поза увагою власників.

Таким чином, 12 травня близько 14:30 вона побачила жіночу сумку на лавочці біля могили. Скориставшись відсутністю власниці, крадійка схопила річ і гайнула подалі від очей скорботних.

Пізніше власниця зробила заяву в поліцію та вказала, що зникла сумка Zara бежевого кольору, в якій зберігалися жіночий гаманець, картка криворіжця, студентський квиток та навушники AirPods, вартість яких становить 4 033 гривні.

На щастя, зловмисницю встановили оперативно. Уже наступного дняміж обвинуваченою, її захисником та прокурором була укладена угода про визнання винуватості й скріплена підписами сторін.

Підозрюваною виявилася мати двох малолітніх дітей та безробітна криворіжанка, яка раніше не мала проблем із законом.

8 серпня 2024 року Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянку винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України, та призначив  узгоджену сторонами міру покарання у виді 5 років позбавлення волі.

На підставі ст. 75 КК України суд звільнив  жінку від покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк 1 рік, та поклав обов`язки, передбачені п.п. 1, 2 ч. 1 ст. 76 КК України, а саме: періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти про зміну місця проживання та роботи.

Щодо матеріальної сторони справи, то за експертизу підсудна сплатила 1 514 гривень, а потерпіла отримала назад свої речі в повному складі.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі