asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі на суді дружина виправдала чоловіка-насильника

27 червня у помешкання родини в Покровському районі прибула поліція, яку викликала господиня. Жінка у заяві поскаржилася на дії свого чоловіка, який проявив до неї насилля.

У ході з’ясування обставин справи стало зрозуміло, що сварка між подружжям почалася з причини відсутності грошей на побутові потреби. Дружина докоряла чоловікові безгрошів’ям, а той у відповідь її облаяв.

З погляду букви закону його вчинок – це і є правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 173-2 КУпАП: домашнє насильство – умисне вчинення фізичного, психологічного чи економічного характеру, внаслідок чого могла бути чи завдана шкода фізичному або психічному здоров’ю потерпілого.

Поліцейські Відділку поліції №3 КРУП ГУ НП в Дніпропетровській області матеріали за цим викликом передали до суду, а 11 серпня відбулося засідання. Подружжя прибуло дати пояснення судді й обоє наголосили: сварка була, лайливі обзивання були, але погрози і фізична розправа навіть не планувалися.

Суддя Жовтневого районного суду М. Зімін, вислухавши чоловіка й дружину, постановив провадження у справі закрити на підставі п. 1 ст. 247 КУпАП, у зв`язку з відсутністю в діях чоловіка складу адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 173-2 КУпАП. У випадку, якщо дружині таке рішення не сподобається, то вона може протягом 10-ти днів подати апеляцію.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі