asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі наркозалежний чоловік продавав неіснуючу Ладу

Маючи за плечима судимість за ст.309 КК України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, криворожець з 2019 року перебував у полі зору правоохоронців.

Цього разу безробітний рецидивіст вирішив заробити на прожиття шахрайством. У серпні минулого року він розмістив на популярному сайті оголошень інформацію про терміновий продаж автомобіля ВАЗ/LADA 2110 2007 р.в., зазначивши вартість у 860 доларів США.

У той же день знайшовся й потенційний покупець, який сумлінно виконав умови продавця – перерахував на банківський рахунок завдаток у розмірі 15 000 гривень.

Відповідно, після отримання грошей, шахрай перестав виходити на зв’язок. Потерпілий змушений був звернутися в поліцію. Злочинця викрили, встановили його особу й притягнули до відповідальності.

За вироком Довгинцівського районного суду міста Кривого Рогу від 11 січня 2024 року громадянина визнано винуватим у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 190 КК України, та призначено  йому покарання у виді 1 року обмеження волі.

Запобіжний захід по даному кримінальному провадженню обвинуваченому не обирався, а строк відбування покарання   обчислюється з моменту приведення вироку до виконання.

новини Кивий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі