asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі неблагополучна жінка кинула власних дітей і пограбувала пенсіонерку

Неблагополучний спосіб життя призвів до того, що багатодітну матір позбавили прав на трьох дітей, але це ніяк не зупинило криворіжку і вона продовжувала порушувати закон.

15 вересня 2021 року жінку було затримано за ч.2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, вчинений повторно) та направлено на перебування під арешт в ДУ «Криворізька УП (№3).

Але до того, як у неї виявили наркотики, містянка спочатку пограбувала пенсіонерку. Близько 12:50 по вулиці С. Колачевського біля школи №45 злодійка помітила жінку поважного віку, яка тримала в руках торбинку. У вихопленій прямо з рук сумці був гаманець та 295 гривень готівкою.

У ході досудового слідства було встановлено, що жінка вже мала подібну судимість за крадіжку, але той термін відбула з умовним покаранням.

27 грудня 2023 року Тернівський районий суд міста Кривого Рогу визнав громадянку винуватою в пред`явленому обвинуваченні за ст.186 ч.1 КК України та призначив покарання 1 рік позбавлення волі.

Відповідно до ст.72 ч.5 КК України зарахувати в строк відбуття покарання, перебування жінки під арештом з дня затримання до дня оголошення вироку з розрахунку день за день.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі