Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі неповнолітню курчиню насварили пальчиком

Вранці 24 червня на зупинці громадського транспорту по вулиці Ю. Смирнова патрульні інспектори помітили юну мешканку Кривого Рогу. Дівчина в громадському місці курила електронну сигарету.

На звернення поліцейських вона відреагувала байдуже, але вислухала лекцію, в чому її провина. Заслухавши пояснення правоохоронців до п.2 ст.13 Закону України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров`я населення», що  куріння в громадському місці заборонено, вона врешті-решт визнала провину й написала пояснення.

У ході з’ясування обставин вияснилося, що дівчина неповнолітня, проте це не звільняє її від відповідальності за адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст.175-1 КУпАП – куріння тютюнових виробів у заборонених місцях

11 липня 2024 року суддя Тернівського районного суду міста Кривого Рогу так і не дочекався в залі підозрювану, тому рішення ухвалив без її присутності. За рішенням служителя Феміди до неповнолітньої було застосовано захід впливу – попередження.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі