Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі новий ТЦ Terra дуже бар’єрний: немає зручного доступу для маломобільних

Про обмежений доступ до приміщення торговельного центру Terra людям на колісних кріслах зробив допис на сторінці в соцмережі Юрій Понькін – лідер громадської організації, що опікується питаннями людей з інвалідністю, «Рух без меж».

Пізніше з’явився допис і в тематичній групі:

“Рух без меж” не рекомендує.

Поки з кожної праски ми чуємо про інклюзивність, безбар’єрність і прочая недискримінації – у Кривому Розі відкривають ТЦ з лише зовнішніми ознаками доступності для маломобільних груп населення.

В “Террі” на Чарівній вас зустріне гарна парковка для осіб з інвалідністю… і все. Двері неавтоматичні, без візуальних і тактильних елементів. Заходьте, далі цікавіше. Varus, магазини, кав’ярні. Туалет бачите? Його немає! Він на другому поверсі, а піднятися можна двома способами: сходами і ескалатором, (котрий на момент нашого візиту був вимкнений). Ліфт для МГН? Його немає! До речі, ескалатор везе тільки вгору, вниз – по сходах. Як вам атракціон?)

Ми зв’язалися з дирекцією ТЦ @terra.kr.charivna і почули доволі хамське, навіть не пояснення – фактаж, що не передбачено нічого такого, що вам треба, ми не в курсі.

Що ж. Ми знаємо інші кабінети, де нас почують”.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі