asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі ображений чоловік відсудив у кривдниці компенсацію

Ночівля жінки у чоловіка закінчилася не зовсім романтично: вранці 13 листопада господар квартири прокинувся сам і без мобільного телефона Samsung. Виявилося, що його супутниця ще о 4:30, поки він міцно спав, забрала його гаджет та втекла.

Потерпілий відразу звернувся в поліцію та заявив, що девайс коштував 3 300 гривень і в ньому ще знаходилась карта пам’яті з інформацією.

Затримали крадійку 20 листопада, щоправда уже без чужого телефона. Підозрювана жінка визнала свою причетність до злочину. Виявилося, що подібними правопорушеннями вона займається з 2015 року, а за ці роки отримувала вироки як умовного покарання, так і строки тюрми.

29 лютого 2024 року Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу вчергове визнав громадянку винуватою за ст. 185 ч.4 КК України і призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, але з іспитовим терміном на 2 роки.

Також суд задовольнив позови потерпілого й зобов’язав підсудну сплатити матеріальну шкоду в сумі 3 300 грн. 00 коп. та моральну шкоду в сумі 25 000 грн. 00 коп. і повернути карту флешпам`яті, яка знаходилася у викраденому телефоні.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі