Всі новини про життя міста

У Кривому Розі організували збір «енергетичної» допомоги для Харкова

Мешканці Харкова надзвичайно страждають від російського терору, обстрілів енергетичної інфраструктури. Ракетами та дронами в місті  знищено всі підстанції, діють графіки відключення світла. Через пошкодження електромереж харків’яни знаходяться без світла по 8-12 годин на добу.

Для підтримки та допомоги мешканцям Харкова у такій складній ситуації в Кривому Розі в кожному районі міста відкрито пункти допомоги й оголошено збір вкрай необхідних речей для харків’ян.

Про це повідомили у міському відділі преси та внутрішньої інформації.

Якщо у вас є можливість допомогти, то перш за все потрібно:
— павербанки (заздалегідь заряджені);
— зарядні станції (екофлоу);
— генератори.

Долучитися до збору можуть не лише небайдужі городяни, а й підприємства, організації, підприємці, волонтери, благодійні фонди та інші.

Допомога прийматиметься у Пунктах незламності, без вихідних, за адресами:

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
,,ваван нелохович...
26 днів тому

Дані Генштабу про втрати ворога. Високі.

Водночас, маємо повідомлення про дуже вдалі ураження найдорожчої рашистської техніки ппо і реб у Джанкої та в Брянській області (Мордовія – річ окрема). Тут дві обставини: саме цих озброєнь на окупованих територіях і по периметру стало значно більше; Україна почала приділяти їм особливу увагу. бачу хіба ту причину, що до нас реально наближається постачнання F-16, а партнери поставили вимоги підчистити ворожу ппо, оскільки ворог також на них очікує. Головні вимоги були по аеродромах, але про це нам з вами базікати справді не слід, взнаємо із західної преси.

На фронтах гаряче. Дуже активний напір ворога на Часів Яр трьома напрямками удару. Фланги – вічна проблема Сирського, а додатково там канал проходить у підземних колекторах і нема водної перешкоди. Але поки ситуація застабілізована. Давно не чули про загострення в трикутнику: Горлівка-Торецьк-Нью-Йорк. Зараз розгоряється. Особливо складно зараз у Красногорівці на Мар’їнському напрямку. Туди майже безкарно заходять танкові колони русні. Чи це їхня РЕБ, чи недостача наших ресурсів, але у ворога там аномально малі втрати техніки й загрозливі для нас перспективи. Але особливо складно зараз на Авдіївському напрямку, де ситуація для ЗСУ погіршується, особливо біля Очеретиного. Тут у ворога вже не тактичні, а оперативні успіхи.

Не підстава для паніки, але для якихось рішень нового командування. Нагадую: Сирський і провали на флангах та злощасні ворожі “кліщі”. , як Зе по клоунські розірвав систему командування і віддав ряд напрямків у безконтрольне управління Сирському. Усі “кліщі” переслідували тільки його. Що так і задумувалося?? коли зе ,що,ослаблює нашу оборону?ще й кротів хватає ..Отака гидотна ситуація.

підтримуємо ЗСУ та молимося за наших захисників!