test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі оштрафували “Швидкісний трамвай”, “Теплоцентраль” через розкопи на вулицях

У Кривому Розі інспекція з благоустрою оглянула місця земляних робіт на вулицях міста. Низка суб’єктів господарювання не мали дозволів на роботи. Інспекція виписала штрафи за порушення.

За порушення п. 2.19.2 Правил благоустрою (у межах “червоних ліній” вулиць і доріг забороняється смітити, псувати дорожнє покриття, обладнання, зелені насадження) склали адмінпротоколи на відповідальних осіб ТОВ “СІТІСЕРВІС-КР”, АТ “Криворізька теплоцентраль” та КП “Швидкісний трамвай”, – передає Інформатор.

Інспекція з благоустрою нагадує, що перед проведенням будь-яких земляних робіт на території загального користування необхідно отримати відповідний дозвіл на порушення об’єкту благоустрою.

Джерело: Інформатор

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
,,ваван нелохович...
1 день тому

Один із найвідоміших журналістів у США, триразовий володар Пулітцерівської премії Томас Фрідман написав у NYT колонку про свої враження після дебатів Трампа і Байдена:

“Джо Байден — хороша людина і хороший президент. Він повинен вийти з гонки.

Я дивився дебати між Байденом і Трампом у номері лісабонського готелю, і вони змусили мене плакати. Не пам’ятаю більш душероздираючого моменту в американській президентській кампанії за все своє життя — саме тому, що він показав: Джо Байден, хороша людина і хороший президент, не має права переобиратися. А Дональд Трамп, злобна людина і дріб’язковий президент, нічому не навчився і нічого не забув. Він все той самий потік брехні, яким був завжди, одержимий претензіями — і навіть близько не той, хто потрібен Америці, щоб стати лідером у XXI столітті.

Сім’я і політична команда Байдена повинні швидко зібратися і провести найтяжчу розмову з президентом — розмову про любов, ясність і рішучість. Щоб у Америки було якомога більше шансів відбити загрозу Трампа в листопаді, президент повинен відкрито заявити, що не буде висувати свою кандидатуру на переобрання і звільняє всіх своїх делегатів для участі в Національному з’їзді Демократичної партії.

Республіканська партія — якби її лідери мали хоч краплю чесності — вимагала б того ж від Трампа, але вона цього не зробить, тому що у них немає ні краплі чесності. Це робить ще більш важливим, щоб демократи поставили інтереси країни на перше місце і оголосили, що почнеться публічний процес для різних кандидатів від Демократичної партії, щоб поборотися за номінацію — міські зібрання, дебати, зустрічі з донорами, як хочете. Так, це може бути хаотично і безладно, коли з’їзд Демократичної партії почнеться 19 серпня в Чикаго, але я думаю, що загроза Трампа буде достатньо серйозною, щоб делегати могли швидко згуртуватися і висунути консенсусного кандидата.

(…) Якщо коли-небудь і був час, коли світу потрібна Америка у її найкращих проявах, очолювана найкращими з найкращих, то це зараз — тому що зараз перед нами стоять великі небезпеки і можливості. Таким лідером міг би стати молодший Джо Байден, але час нарешті наздогнав його. І це було до болю і неминуче очевидно на дебатах у четвер.

Байден був моїм другом з тої пори, як ми разом їздили в Афганістан і Пакистан після 11 вересня, коли він очолював сенатський комітет із закордонних справ, тому я говорю про все вищезазначене з великою сумом.

Але якщо він завершить своє президентство зараз, визнавши, що через вік він не заслуговує другого терміну, його перший і єдиний термін запам’ятається як один з найкращих президентських термінів в нашій історії. Він врятував нас від другого терміну Трампа і тільки за це заслуговує Президентської медалі свободи.

До цього часу я був готовий віддати Байдену кредит довіри, тому що під час моїх особистих зустрічей я виявив, що він справляється з роботою. Він явно більше не справляється. Його сім’я і його співробітники повинні були це знати. Вони вже кілька днів відсиджувалися в Кемп-Девіді, готуючись до цих знакових дебатів. Якщо це найкращий виступ, який вони могли від нього домогтися, то Джо пора зберегти гідність, якого він заслуговує, і піти зі сцени в кінці цього терміну.

Якщо він це зробить, то прості американці вітатимуть Джо Байдена за те, що він зробив те, чого ніколи б не зробив Дональд Трамп — поставив країну вище себе.

Якщо він буде наполягати на своєму участі і програє Трампу, Байден і його сім’я, а також його співробітники і члени партії, які йому допомагали, не зможуть показатися на публіці. Вони заслуговують на краще. Америці потрібно краще. Світу потрібно краще”.

Сірко
9 годин тому

Західні партнери все частіше вказують на корупцію в Україні. Найбільша з них – контрабанда на митниці та право на виїзд закордон. Саме там можновладці заробляють шалені статки, які потім не можуть пояснити. Або списують на своїх дружин чи коханок. Чи можливе при нашій владі реформування БЕБ? Чи відмовляться Татаров, Єрмак, Зеленський від цього «золотого теля», якого можна доїти нескінченно?