asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі осудили чоловіка за продаж «пальонки»

5 січня 2024 року під час рейду на ринку «Сніжинка» по вулиці С. Колачевського співробітники поліції виявили чоловіка, який продавав алкогольні напої. На пляшках були відсутні марки акцизного збору, а на продукцію – дозвільні документи.

На продавця склали матеріали за фактом правопорушення за ст. 15 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, спиртових дистилятів, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального». До суду направили матеріали за обвинуваченням у ст. 156 ч. 3 КУпАПпорушення правил торгівлі алкогольними напоями.

8 січня підозрюваний у зал суду не з’явився. Суддя Тернівського районного суду м. Кривого Рогу Лиходєдов А.В. розглянув матеріали, які надійшли від Відділення поліції №5 Криворізького районного управління поліції ГУ НП в Дніпропетровській області, і врахував як пом’якшувальну обставину визнання обвинуваченим своєї провини.

Керуючись ст. ст. 33, 34, 280, 283-284 КУпАП,  постановив накласти на громадянина адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 6 800 гривень на користь держави, з конфіскацією предметів торгівлі, а саме: 36 пляшок горілки по 0,5 літрів кожна.

Також стягнути з підсудного на користь держави судовий збір в сумі 536 гривень 80 копійок.  

Нагадаємо, що 7 січня в Кривому Розі від неякісного алкоголю померла 48-річна жінка. Постраждалу госпіталізували до неврологічного відділення «тисячки», де діагностували отруєння сурогатами алкоголю, але вивести токсичну речовину з організму не змогли.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі