asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі осудили чоловіка-звідника для сексуальних утіх

У матеріалах цієї справи значиться, що чоловік працював у лазневому комплексі й надавав послуги посередника між клієнтами та повіями. Якщо відвідувачі просили додаткових тілесних розваг, то звідник тут же пропонував дівчат зі свого списку.

Так сталося і 13 червня минулого року. Двоє чоловіків зажадали сексуальної насолоди – і адміністратор комплексу все організував. Уже через годину жриці кохання були на місці, а в кишені звідника – 200 гривень з кожної.

Чоловіка було затримано й висунуто обвинувачення у правопорушенні, передбаченого ч. 2 ст. 302 КК України – звідництво для розпусти, вчинене з метою наживи.

9 серпня підозрюваний уклав угоду з прокурором про визнання винуватості, а 29 січня Центрально-Міський районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винуватим та призначив йому узгоджену сторонами угоди міру покарання у виді обмеження волі на строк 2 роки, але з іспитовим терміном в 1 рік. Щодо вилучених у підсудного купюр та телефона, то їх, за рішенням суду, передали в дохід держави.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі