asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі осудили військового, який «трішки розслабився»

Щодо особи підсудного, то про нього із матеріалів справи  відомо небагато: родом із Запорізької області, одружений, дітей не має, під час мобілізації пішов на війну. Служить у званні «старший солдат» навідником-оператором.

Пригода, в якій фігурував захисник, сталася у квітні 2023 року в Інгулецькому районі. Близько 4-ї години ранку він їхав на автомобілі, був зупинений патрульними інспекторами й отримав підозру про перебування у стані сп’яніння.

Щоб не проходити експертизу та не мати зайвого клопоту, водій у формі запропонував поліцейським вирішити усі питання на місці й запропонував 100 доларів США.

У свою чергу стражі порядку попередили військового, що вони на службі й під час їхньої розмови ведеться запис бодікамер. Але це не спинило водія й він запропонував уже 200 доларів США за не складення відносно нього протоколу про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 130 КУпАП, та звільнення його від адміністративної відповідальності.

На місце пригоди було викликано слідчо-оперативну групу, а далі матеріали передали до суду. До вироку підозрюваний уклав згоду із прокурором, яку визнав суддя Інгулецького райсуду.

6 листопада військовому на лаві підсудних було  призначено міру покарання у вигляді штрафу в розмірі 2000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 34 000 гривень.

Запобіжний захід на період досудового слідства не обирався.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі