asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі осудили водія, який полінувався складати іспит

У своїх поясненнях уродженець Миколаївської області відверто зізнавався, що не хотів морочити собі голову з навчанням у автошколі та складанням іспитів із водіння. Тому вирішив скористатися послугою «права з інтернету».

У січні 2023 року він замовив липові документи на своє ім’я, а через декілька днів отримав із датою видачі 14.01.2023 ТСЦ 0541, яке надавало йому право керування транспортними засобами категорій «В» та «С».

Уранці 5 лютого чоловік їхав на своєму ВАЗ-2107 повз стаціонарний (постійний) блокпост (контрольно – перепускний пункт), що було тимчасово встановлено на 114 км в`їзду з міста м. Кривий Ріг по вул. Миколаївське шосе в Центрально-Міському районі.

Його зупинили для перевірки документів, і саме тоді з’ясувалося, що в базі даних керманич відсутній. Та й сам «документ» не відповідав за способами друку та спеціальними елементами захисту технічному опису аналогічних бланків посвідчень водія, які знаходяться в офіційному обігу на території України.

У результаті Центрально-Міський районний суд міста Кривого Рогу визнав чоловіка винним у скоєнні кримінального проступку, передбаченого ч. 4 ст. 358 КК України, та піддав покаранню у виді  2  років обмеження волі з іспитовим строком 1 рік.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі