Всі новини про життя міста

У Кривому Розі озвучили вирок наркоторгівцю

Чоловік потрапив у поле зору правоохоронців за підозрою у торгівлі наркотичними речовинами. Тому за ним було встановлено нагляд, а також розроблено план оперативної закупки.

Так, 30 січня з 11:07 до 12:03 години дня наркоторгівець знаходився у своєму автомобілі КІА поблизу зупинки громадського транспорту, де до нього підсідали «клієнти». Одній особі фігурант справи продав 2 полімерні трубочки, запаяні з обох боків, за 1 000 гривень. Пізніше стане відомо, що кристалічна речовина – це метамфетамін, який віднесений до психотропних речовин, обіг яких обмежено.

Далі «ділок» о 13:00 прослідував на своєму автомобілі до будинку проживання, де й було проведено обшук та його затримання. У ході огляду речей правоохоронці виявили й вилучили 15 полімерних трубочок, наповнених психотропною речовиною.

Прикметно, але підозрюваному було обрано запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 90 840, які після вироку були повернені заставодавцю.

Щодо покарання, то 17 квітня 2024 року Інгулецький районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винним у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.307 КК України, та призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, але з випробуванням на 2 роки.

Речові докази – вилучені наркотичні речовини – суд постановив знищи, а «помічені» грошові купюри повернути ВКП Криворізького районного управління поліції ГУНП у Дніпропетровській області. Решту вилучених грошей у сумі 2500 гривень, 80 гривень та 100 доларів США – конфіскувати у власність держави. Також підсудний повинен сплатити за експертні дослідження 6 437 гривень.

А от мобільний телефон iPhone 14 Pro за рішенням судді повернуто власникові.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі