Всі новини про життя міста

У Кривому Розі пасажирів перевозе домашній аб’юзер

Факти вчинення домашнього насильства криворіжцем відносно своєї дружини в поліції зафіксовано з січня минулого року.

Жінка неодноразово зверталася за допомогою до правоохоронців, оскільки її чоловік систематично вчиняє домашнє насилля, яке проявляє у формі нецензурної лайки, погроз, залякуванні помститися фізичною розправою.

У зв’язку з такою обстановкою вдома потерпіла зазнає страждань, які проявляються у погіршенні самопочуття, розладів здоров`я, емоційної невпевненості, проявів головних і серцевих болів, втраті повноцінного сну та відпочинку, відчутті хронічного страху за своє життя та погіршенні якості життя.

Чоловіка тричі притягували до відповідальності за ч.1 ст.173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення, але це його не зупиняло.

У цьому році в період з 1 по 14 січня чоловік продовжив свої агресивні вчинки, за що знову опинився на лаві підсудних. Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу визнав чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 126-1 КК України, і призначив йому узгоджене сторонами угоди про визнання винуватості від 23 лютого 2024 року покарання у виді 2  років обмеження волі, але з іспитовим строком 1 рік.

Прикметно, але підсудний працює водієм комунального підприємства «Міський тролейбус» і щодня має справу з пасажирами.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі