Всі новини про життя міста

У Кривому Розі патрульні поліцейські знайшли 15-річну дівчинку, яку розшукувала мати

Учора, 22 квітня, криворізькі патрульні отримали орієнтування на розшук дитини, яка зникла в Центрально-Міському районі.

За попередньою інформацією матері — донька не бере слухавку.

Під час обстеження прилеглої території патрульні виявили містянку, схожу за описом.

Дівчинку передали матері та провели профілактичну бесіду. Жінка подякувала інспекторам, а школярка пообіцяла, що подібного більше не трапиться.

Патрульна поліція Кривого Рогу нагадує:

“Для запобігання прояву негативної поведінки у дітей, батькам вкрай необхідно будувати з ними довірчі стосунки. Цікавтеся інтересами та проблемами своєї дитини.
Пам’ятайте!

Ваші діти — це ваше майбутнє!”.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ворон
20 днів тому

що там у шапітолії??
У контексті злочинної розправи над нашим героєм полковником Червінським для багатьох стало несподіваним і дуже прикрим повідомлення, що суддів звільнили від відповідальності за завідомо неправомірні рішення, вироки, ухвали. Люди шоковані: ми ж пам’ятаємо, що при Порошенкові із суддів зняли недоторканність, а зараз її фактично відновили?

Так, це правда. Порошенко провів зміни до Конституції й законодавства, якими скасував суддівську недоторканність. За звичайні злочини чи корупцію їх відтоді можна було судити. Можна й зараз. От лише кругова порука рятує злочинців у мантіях. А за завідомо неправосудні рішення була окрема стаття в Карному Кодексі із суттєвими термінами. Так, звісно, факт такого незаконного рішення треба було доводити в суді, це не будь-яка ухвала, яку потім скасували в апеляції, не помилка, а завідомо незаконний присуд. Але судді вже не могли ховатися за цілковитою безвідповідальністю. Ніби ж добре? Комусь видалося не так. Нарід вирішив, що їм хочеться війни в кожну квартиру, табору, безвиїзду, зубожіння та судівської сваволі й безкарності. Обраний “мудрим нарідом” зе поспішив виконувати побажання своїх виборців. Разом із союзниками.

Відновлення суддівської безкарності ініціювали з опзж. Їхній депутат Мамка ініціював, а 54 штуки нардепів підтримали подання в КСУ. Там у червні 2020 винесли дуже половинчасту й нечітку ухвалу, яка ніби й била по статті 375 КК, але її не скасовувала. На тому все й зупинилося. Але під прикриттям війни, вже в кінці 2022 року слуги й один примкнулий нардеп із олігархічної групи “Довіра” внесли законопроєкт, де за туманом численних цілком доречних норм протягнули й скасування статті 375 КК. У липні 2023-го закон ухвалили в цілому. На жаль, не стали розбиратися й ті нардепи, які не стали до зваженішого голосування.

Відтак, відповідальність за будь-які злочинні й неправомірні рішення суддів не лише декриміналізована, але й цілковито скасована. Навіть, якщо суддя не приховує, що свідомо, а не помилково виность незаконні ухвали й вироки, як у розправі проти Червінського, його нема за якою статею карати. Хіба би було встановлено й підтверджено, що він за це отримав хабаря… Тоді піде під суд за корупцію. Але не більше.

Останні записи