asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі педофіл-рецидивіст отримав додатковий строк ув’язнення

Наразі чоловік, якого декілька разів викривали у розбещенні неповнолітніх, знаходиться у тюрмі.

У лютому 2022 року він був покараний за  ч. 2 ст. 156, ч. 1 ст. 301-1 КК України за вчинення розпусних дій до 5 років позбавлення волі.

Проте в ході слідства з’ясувалося, що він причетний ще до одного злочину, який вчинив у лютому 2021 року. Близько 14:00 чоловік проходив у дворі будинку, де побачив неповнолітню дівчинку. Навколо людей не було, тому зловмисник вирішив скористатися нагодою і задовольнити сексуальну пристрасть: дістав із штанів свій статевий орган і запропонував малій доторкнутися.

Дівчинка злякалася й намагалася втекти, але чоловік притиснув її до стінки гаражу й став мацати її інтимні зони. У цей момент з’явилася подружка жертви й вчинила галас, а також відштовхнула педофіла. Дівчата побігли з місця події й розповіли про все дорослим.

Провину злочинця було доведено і цього разу. 20 листопада 2023 року Дзержинський районний суд міста Кривого Рогу ухвалив визнати винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 156 КК України, та призначив громадянину узгоджену угодою міру покарання за частиною 1 статті 156 КК України, а саме у виді позбавлення волі на строк 2 роки.

На підставі ч.ч. 1, 4 ст. 70 КК України шляхом часткового складання призначених покарань, до покарання, призначеного за цим вироком частково приєднати покарання у виді 3 років 4 місяців позбавлення волі, призначене за вироком Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області від 7 лютого 2022року , та остаточно призначити  покарання у виді 5 років 4  місяців позбавлення волі .

Цивільний позов представника потерпілої до обвинуваченого про відшкодування моральної шкоди, завданої кримінальним правопорушенням – задовольнити. Стягнути з підсудного  50 000 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі