asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі перевірили роботу ДЮСШ №4 (фото)

З дотриманням правил безпеки у Кривому Розі працюють 11 дитячо-юнацьких спортивних шкіл (10 комунальних та 1 приватна Академія футбольного клубу Кривбас).

В.о. міського голови Юрій Вілкул на базі ДЮСШ №4 провів виїзну робочу нараду з  питання організації роботи спортивних закладів в умовах воєнного стану.

«Незважаючи на воєнний стан в країні, намагаємося утримувати спортивну базу міста в належному стані. З початку повномасштабної війни ми не закрили жодного спортивного закладу, зберегли робочі місця тренерів. Після поновлення роботи спортивних шкіл в режимі офлайн, в них зараз тренується понад 5 тис. юних криворіжців і ця цифра зростає. Адже спорт не тільки сприяє зміцненню здоров’я, а й допомагає відволіктись від реалій сьогодення, що є важливим у такий нелегкий час. Тому, ми зі свого боку, робимо все, щоб всі бажаючі змогли займатися спортом»,- зазначив Юрій Вілкул.

У серпні був розпочатий вже необхідний поточний ремонт великої ігрової зали ДЮСШ №4, що у Покровському районі. У спортзалі повністю замінили освітлення, відремонтували та пофарбували стіни і стелю, у фойє балкону уклали керамічну плитку на підлозі, поґрунтували та пофарбували стелю і стіни, зробили облицювання віконних укосів, пофарбували підлогу.

«Ми вдячні нашим Захисникам, керівництву міста та Раді оборони Кривого Рогу за можливість тренуватися у звичному режимі. А тепер, й в оновленій після ремонту великій ігровій залі. Ми розуміємо, що головне зараз безпека людей, тому під час тривог використовуємо укриття, яке розташовано поряд зі спортивною школою. У нас на сьогодні у 27 групах навчається 320 вихованців, серед них – 7 внутрішньо переміщених осіб. Тренування відбуваються з таких напрямків: гандболу, футболу, тенісу та таїландського боксу «Муей Тай». За 2022-2023 роки у нашій спортивній школі підготовлено 20 кандидатів в майстри спорту. І ми не зупиняємося, продовжуємо тренування. На жаль, війна внесла свої корективи в подальші змагання. Але, ми віримо в наших військових, в єдність український народу і непереможних криворіжців!», – підкреслив Руслан Кантур, директор ДЮСШ №4.

У 2023 році вихованці ДЮСШ № 4 здобули таких результатів: у чемпіонаті України з тенісу (до 14 років) – ІІ місце(один чол.), І місце(пара), ІІІ місце (пара),V місце (один чол.); чемпіонат України з тенісу (до 16 років) – ІX місце, ІІ місце(один чол.), ІІІ місце (пара); чемпіонат України з тенісу (дорослі) – V місце.

Таїландський бокс Муей Тай: чемпіонат світу – І чоловік –ІІ місце; чемпіонат України серед юніорів та дорослих – І місце. Гандбол: V літня Гімназіада України серед дівчат – V місце, Чемпіонат України з гандболу серед жіночих команд Вищої ліги – І місце,Чемпіонат України з гандболу серед жіночих команд «Вища Ліга»- ІІ місце.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі