asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі перукарня «Для Вас» опинилася місцем злочину

Салон послуг по вулиці Мухіної відчиняється о 8:00, а о 8:15 там уже було шумно. Справа в тім, що в кімнату відпочинку персоналу перебував сторонній чоловік.

Сам візитер пояснював, що зайшов записати товариша на стрижку, але якимось дивним чином опинився у цьому підсобному приміщенні та ще й з грошима в руці. Виявилося, що кошти в розмірі 413 гривень він витягнув із сумки працівниці перукарні. Усі речі жінки складали у шафу, але зловмисник побував і там. На місце пригоди довелося викликати 102, салон зачинити й тримати підозрюваного до приїзду поліцейських.

Чоловік на місці розказував свою версію, за якою він гроші в сумі 205 гривень знайшов на лавці в залі очікування й хотів їх віддати, бо подумав, що їх хтось загубив. Так він і пішов шукати когось по салону й зайшов аж у кімнату відпочинку. А щодо грошей, то у нього при собі був гаманець і 3 500 гривень, які, буцім-то потім відібрали працівники поліції і не віддали. Так само він наголошував, що не мав наміру брати чужу сумку й телефон звідти. Апарат просто випав і лежав на підлозі, а він його підняв і намагався повернути власниці.

Усе б виглядало більш-менш правдоподібно, якби не один важливий факт: затриманий мав судимість 2022 року за аналогічний злочин і наразі перебуває в випробувальному періоді

20 грудня 2023 року Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу визнати громадянина винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15 ч. 4 ст.185 КК України та призначив остаточне покарання 5  років 1 місяць позбавлення волі, а в державну казну сплатити 1 510 гривень 24 копійки за експертизу.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі