asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі під час блекауту негідник пограбував жінку

Події відбувалися взимку 2023 року в період тривалих блекаутів у місті. Близько 18:30 на проспекті Південний знаходилась містянка, яка мала намір пройти в будинок. Жінка телефоном підсвічувала шлях та замок у вхідних дверях під’їзду, і саме в цей час на неї напав зловмисник.

Чоловік з усієї сили вдарив по правій руці з телефоном. Апарат упав на землю, а злодій кинувся його піднімати. Жінка зорієнтувалася й стала його відштовхувати, проте сили виявилися нерівними. Кривдник штовхнув її у плече, вдарив по обличчю, а потім ще й витягнув якийсь предмет із кишені.

Телефон він все ж устиг підняти й побіг проспектом. Власниця гаджета вартістю 3 240 гривень стала кричати й кликати на допомогу – і один перехожий молодик кинувся наздоганяти підозрюваного. Порівнявся поблизу магазина «Юліан». Зловмисник зрозумів, що загнаний в пастку, дістав із кишені ножа, але свідок події не злякався.

Працівники торгівельної точки викликали поліцію та тримали підозрюваного в приміщенні.

У нього вилучили чужий телефон, який потім упізнала власниця, та декілька ножів. Копам жінка зізналася, що в чохлі телефона вона тримала банківську картку та купюру 500 гривень.

Примітно, але на суді підозрюваний усіляко відхрещувався від грабежу, натомість наполягав, що телефон просто знайшов і підібрав. Проте покази очевидців, докази експертиз та пояснення потерпілої були не на користь злочинцю.

Вияснилося, що раніше він уже мав судимість за аналогічний проступок і провів за гратами більше 7 років.

26 вересня 2023 року Інгулецький районний суд м. Кривого Рогу визнав громадянина винним за ч.4 ст. 186 КК України та призначив покарання у виді 7 років позбавлення волі

Строк відбуття покарання обчислювати з дня проголошення вироку, також  зарахувати час знаходження під вартою з 8 лютого по 25 травня 2023року.

2 ножі вилучених ножі експертиза не визнала холодною зброєю, їх суддя ухвалив знищити.  .

Витрати на залучення експерта стягнути з підсудного  на користь держави в сумі 755,12 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі