Всі новини про життя міста

У Кривому Розі поховали бійця 17-ї танкової бригади Олексія Мурзу

У Кривому Розі поховали бійця 17-ї окремої танкової бригади – нашого захисника Олексія Мурзу. Він загинув у бою 7 жовтня, разом з усім екіпажем танку, але тільки зараз оборонця змогли поховати.

Про гірку втрату повідомила тітка Героя, Людмила Оксюта.

Ще геть молоді хлопці, які тільки почали жити. Були щасливими поруч з коханими, в ті короткі зустрічі з ними. Вони загинули ще 7 жовтня, але після бою їх вважали зниклими безвісти, тому надія жевріла дуже довго…У полоні, але живі… Та дива не сталося. Досі неможливо в цю війну повірити. Як сон, від якого хочеться якнайшвидше прокинутися, зупинити це страшне кіно, щоб усі були живі та щасливі”, – висловила свій біль пані Людмила.

В Олексія було дуже важке дитинство: він виріс в інтернаті, зневірився у найрідніших людях.

За словами пані Людмили, попри всі випробування, Олексій став неймовірно доброю та порядною людиною. Після війни він мріяв потрапити в іноземний легіон і завжди з захопленням розповідав про це.

“З великою честю та сміливістю він став на захист нашої країни, нашої землі, як і його старший брат, який завжди піклувався про нього, і був поруч з перших днів війни. Дякуємо вам, наші Янголи”, – написала згорьована жінка.

Вічна пам’ять і слава нашим Героям-оборонцям!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі