asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі поховали воїна 129-ї бригади ТРО, 34-річного Сергія Кануннікова

У Кривому Розі поховали воїна 129-ї бригади ТРО, 34-річного Сергія Кануннікова. Наш земляк поліг 15 травня під Авдіївкою. Віддати бійцю останню шану прийшло дуже багато людей, які знали його, цінували й любили. Рідні Сергія – невтішні у своєму горі…

«Знаємо Сергія з дитинства, він був гарним хлопцем, справедливим, умів постояти за себе і за своїх друзів. Ще з 2014 року став на захист Батьківщини і знову пішов обороняти її на початку вторгнення. Так шкода людей, стільки їх гине. Нікому з нас не потрібна ця жахлива війна», – каже Володимир, товариш Сергія Кануннікова.

До війни криворіжець працював електриком у кар’єрі ІнГЗК. А коли росіяни напали на наш Донбас, не роздумуючи пішов воювати з окупантами. Служив в 25-й окремій повітрянодесантній бригаді ДШВ. У 2014 році на війні загинув його побратим, відтоді Сергій постійно підтримував його сестру Юлію.

«Він мене оберігав, опікувався, завжди допомагав, – із вдячністю й сумом згадує Юлія. – Це була добра, чуйна людина, вихований хлопець, золотий фонд нашої країни. Сергій був справжнім Героєм, у нього не тремтіла рука у боротьбі з ворогом. Він з фронту телефонував і підтримував нас. Казав: Якщо росіяни прийдуть на нашу землю, мені втрачати нічого, за мною – сім’я, батьки, найрідніші.

З перших днів великої війни, вони з побратимами пішли одразу на фронт, служили у складі 129-ї бригади ТРО.

«Знаю, що раніше воював у напрямку Енергодара, а тепер вони стояли під Авдіївкою. Наші хлопці – героїчні люди. Там багато полягло наших, а ось тепер, на жаль, і Сергій», – з гіркотою каже пані Юлія.

Спочиватиме Воїн у секторі почесних поховань Центрального цвинтаря. Вічна пам’ять і слава оборонцю нашої держави! Вдячність за подвиг!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі