Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі поховали загиблого на Харківщині захисника Юрія Міхна

У Кривому Розі 16 вересня поховали полеглого захисника Юрія Міхна. 54-річний чоловік загинув ще 22 липня 2024 року поблизу Піщаного Харківської області, але його тіло не могли забрати через інтенсивні бойові дії в Куп’янському районі. Лише нещодавно рідні змогли належно провести його в останню путь і гідно  вшанувати його внесок у майбутню Перемогу.

Без дорогої людини залишились дружина, син і онучка Юрія Григоровича.

Не один десяток років Юрій Міхно віддав ремонтній справі. Працював слюсарем-ремонтником у цеху металоконструкцій Ливарно-механічного заводу.Колеги називали його «тихим золотом», адже Юрій мав золоті руки та був надзвичайно привітною людиною, – розповіли в газеті Металург.

«Я знав Юрія понад десять років, – говорить старший механік ЦМК Андрій Чугуєв. – Він опікувався крановим господарством, ремонтував та обслуговував крани. Але це був профі-універсал, він міг відремонтувати та налагодити будь-що – від верстата до трубопроводу. Юрій ніколи не рахувався зі своїм вільним часом – обідня перерва, вихідний, залишитися після роботи, якщо потрібно було щось оперативно зробити, то він без вагань погоджувався і робив все максимально якісно. Юрій був членом добровільної газорятувальної дружини, він взагалі за характером був тим, хто завжди першим приходить на допомогу. Ми втратили справжнього Героя, але завжди пам’ятатимемо про цю прекрасну людину!»

Вічна пам’ять вірному сину Криворіжжя!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі